Hoofd Afbeelding

Hoe

Maatwerk in Training en Coaching

Maatwerk in Training en Coaching

Wij beginnen ieder traject met een uitgebreid intakegesprek, zodat we een beter beeld hebben van jou en je organisatie. In overleg met jou of je team kijken we wat er nodig is en ontwikkelen wij een traject op maat. Door feedback, intervisie methodes, confronterend coachen en creatieve werkvormen, zorgen wij voor borging van de verkregen inzichten. Onze werkwijze is laagdrempelig, praktisch, gefocust op het resultaat en altijd voorzien van een vleugje humor en een snufje theorie.

Bij de meeste coachingsessies en trainingen start je gespannen, alert en afwachtend. Door onze verrassende ‘eigen-wijze’ aanpak voel je je al gauw op je gemak. Onvermoede persoonlijke kwaliteiten en talenten komen sneller en op onverwachte momenten bovendrijven.

Wij motiveren, confronteren en begeleiden mensen met hun ontwikkeling en brengen iedereen letterlijk en figuurlijk in beweging. Dit verbetert het zelfbeeld én er ontstaat meer inzicht in anderen. Hierdoor wordt het makkelijker de juiste keuzes te maken. Je bent tenslotte regisseur van je eigen leven.

Het team van SoWhat's Cooking

Wil je meer weten?

Wij komen graag met je in contact!

Contactinformatie