Hoofd Afbeelding

Wij

Maatwerk in Training en Coaching

Drie vrouwen met een missie

Wij zijn ervaren trainers/coaches met een praktische ‘eigen wijze’ instelling.
Drie vrouwen met ieder een andere achtergrond en met dezelfde energie en overtuiging: Dynamisch coachen en trainen werkt!

Trix Simmeren

Zijn wie je bent

06 - 1462 0509

“Wie wil er nou niet een leven waarin je op succesvolle wijze de regie in handen hebt! Een leven waarin je hoofd, je buik en je hart in balans zijn en waarop je kunt vertrouwen zowel in je privéleven als op je werk.

Als coach help ik je met het verkrijgen van inzicht, bewustwording en verdieping om een stevig fundament te bouwen waarop je kunt groeien en ontwikkelen. Je komt weer in contact met jezelf en kunt je belemmerende overtuigingen plaatsen en loslaten. Hoe doe ik dat? Ik ben spiritueel coach.

Ik werk vanuit het moment en voel met mijn mediamieke gave aan waar iemand in zijn of haar proces vast zit en ik pas daar mijn coaching op aan. Ik weet direct de vinger op de juiste plek te leggen. Bewustwording en bewustzijn vormen de rode draad in onze gesprekken waarbij ik vloeiend mijn coachingservaring en- technieken combineer met mijn helderheid en werk- en levenservaring.  Verder houd ik van praktisch en efficiënt  werken met focus op het gewenste resultaat. Een gezonde dosis humor, enthousiasme en nuchterheid doen de rest.”

Veronique van de Sande

Doe wat je gelukkig maakt

06 - 1048 8604

“Ik heb jarenlange ervaring opgedaan als trainer en coach binnen diverse branches. Ik help je bij het ontdekken waar je goed in bent, blij van wordt en waar je beperkingen liggen. Ik nodig je uit tot het delen van je dilemma’s en maak je bewust van de keuzes die je maakt.

Mijn feedback is altijd eerlijk, gedoseerd en doordacht. Mijn humor en positieve kijk stimuleren je tot omdenken. Ja, maar…. wordt Ja, én….., waardoor mogelijkheden en kansen worden gecreëerd. Na een training of coaching van mij heb je weer vertrouwen in jezelf en je persoonlijke kwaliteiten en maak je betere keuzes die goed voor jou zijn.”

Karen van der Mark

Groeien doe je buiten je comfortzone

06 - 3620 2000

“Als trainer en coach binnen de zakelijke dienstverlening heb ik veel ervaring opgedaan met mobiliteitsvraagstukken, loopbaan coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ik weet je (weer) bewust te maken van je talenten, zodat je zin krijgt om in beweging te komen en stappen te zetten om je doel te bereiken.

Van mij hoeft het niet volgens de bestaande patronen. Ik hou van improviseren, humor, echt luisteren, goed kijken en heb een combinatie van rust, enthousiasme en energie in huis. Altijd ben ik op zoek naar creatieve en praktische methoden die helpen bij jouw ontwikkelvraag.”

Wil je meer weten?

Wij komen graag met je in contact!

Contactinformatie