Hoe vaak sta jij stil bij wat je doet en waarom? De afgelopen maand hebben wij een maand van bezinning ingesteld, zowel individueel als samen. We zijn stil gaan staan bij wat we doen en waarom. Wat houdt ons iedere dag bezig? Wat vinden we leuk? Waar worden we blij van en zijn we goed in? Wat zijn onze valkuilen en talenten? Benutten we deze wel voldoende? Wat willen we nog verder ontwikkelen? Wie of wat hebben we daarvoor nodig? Wat voor opdrachten hebben we gehad? Hoe zijn die gegaan? Welke waren het meest succesvol en waarom? Hoe zou ik mijn werk/prive-leven het liefst in willen vullen? Wat drijft mij? Waarom vind ik dit vak zo leuk? Waar word ik blij van? Hoe zorg ik dat deze elementen voldoende in mijn leven aanwezig zijn, zodat ik gelukkig ben. Welke keuzes maak ik? etc…….

Deze vragen hebben onder andere geleid tot meer zelfreflectie, mediteren, boeken lezen, opleidingen volgen en meer tijd voor ontspanning. Met als resultaat nieuwe inzichten, bewuste keuzes, meer rust en een frisse energie om aan de slag te gaan met opdrachten en coaching-trajecten waar we blij van worden en energie van krijgen. Dat zouden meer mensen moeten doen, dus vandaar ons motto…”Stilstaan bij je handelen is vooruitgang!” 

 

Wil je meer weten?

Wij komen graag met je in contact!

Contactinformatie